Thursday, 23 February 2012

JAMJIWA

ini jam PJO bagi hadiah time beday aku 31st January 2009 yang lalu. time ni kitorang tengah gado. yesss jangke pergaduhan tidak bermsg dan bercall selame dua bulan sahaje.  PJO jadi kurus suda. aku wat sala, die plak sengsare. pape tah. jam ni aku gelar jam JIWA sebab pasal hadiah ni lah kitorang tambah rapat dan rapat dan rapat dan rapat dannnnn rapaattttt.


3rd February 2009 PJO gtau aku yang die sebenanye da gtau kat sume org problem die time kitorang gado tu. patot ke? sume kakawan die kate "ala..ko carik laen jela.. die tanak layan ko dah.. lg pon bukan ko yang biken sala.. die kan... biakan jela die, bukak je buku baru"  perghhh kuang aja. tapi PJO kate tak mo. so die bli jam yang berharge $$$ pastu PJO kate kat kawan die "aku letak hati ngan jiwe aku kat jam ni.. kalau jam ni pon die tolak jugak itu makne die tolak aku pade keseluruhannye and aku akan stop mengharap" fuuh!!! seb bek aku terime! kalo tak? sape nak tampong idop aku time tengah-tengah bulan wei. gile la. aku majok pon sasaje je ngangade. da nampak barang baek memang takde bodo-bodo aku nak tolak. mmg bangang namenye tu. takkan aku nak bagi PJO kat orang len kot. itu tak mungkin. kecuali Yang Maha Esa. kalo DIA tak izin kan kitorang kekal lame redha aje le. tapi Alhamdulillah lepas pade kejadian jam ni aku ngan PJO da jarang-jarang gado.


ELOK LA.. MATE DUITAN

1 comment:

  1. Meremang bace.....btl ade aura jam jiwa tu....

    ReplyDelete